08- 540 676 20

Vi söker behörig revisor inom brandlarm.

2024-04-19

Vi söker nu efter dig med kompetens inom brand som uppskattar variation!

Svensk Certifiering Norden AB expanderar kraftigt och vi behöver utöka vårt team inom affärsområdet Brand med en ytterligare revisor.

Vi söker någon som är väl insatt i säkerhetsbranschen, gärna någon som är, eller har tidigare varit, en behörig ingenjör inom brandlarm. Det är meriterande om du har flera års erfarenhet. Du behöver ha en god insikt i regelverk såsom SBF 110 och SBF 1008, m.fl.

Som person bör du vara ansvarsfull, lösningsorienterad, noggrann och systematisk samt ha förmågan att självständigt planera ditt arbete. Det är viktigt att du trivs i sociala sammanhang och att du kan skapa goda kundrelationer. Du bör vara bra på att samarbeta med andra och se fördelarna med att dela med dig av din kunskap.

Arbetet är väldigt självständigt och utförs under eget ansvar. Du kommer i första hand att arbeta med företag inom anläggningsfirma brandlarm och anläggningsfirma utrymningslarm med talat meddelande, bland andra. Resor inom Sverige kan förekomma, cirka 25 dagar om året. Ett B-körkort är ett krav. Det krävs också goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Vi kommer att erbjuda intern utbildning i revisionsteknik. Välkommen att skicka in din ansökan och CV till

christian.plamboeck@svenskcertifiering.com  eller
michael.persaud@svenskcertifiering.com

Vill du veta mer?
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Affärsområdesansvarig Brand & Säkerhet
Christian Plamboeck 0733-25 23 49
christian.plamboeck@svenskcertifiering.com

VD Svensk Certifiering Norden AB
Michael Persaud 070-23 28 077
michael.persaud@svenskcertifiering.com